WAT MEER OVER ONS

uitwisseling van ideeën, kennis en ervaringen

De Witte Kamer (non-profit) is in februari 2019 opgericht door Peter, Milena en Mina. Bij De Witte Kamer zijn we vastbesloten om onze kennis in te zetten om anderen te helpen. Wij bieden de mogelijkheid om ervaringen en kennis uit te wisselen zodat wij van elkaar kunnen leren. Stel je eens voor wat we samen kunnen bereiken! 

Maandelijks organiseren wij huiskamerbijeenkomsten (met maximaal 10 deelnemers) waar iedereen welkom is, voor zowel jong en oud. Ook als je geen ervaring hebt op het gebied van meditatie of spiritualiteit ben je welkom. De bijeenkomsten worden altijd gepland op een zondag van 13.30 tot 16:30 uur. De precieze locatie (in Nijmegen) word na aanmelding bekend gemaakt. 

 

INHOUD BIJEENKOMSTEN

Wat doen wij precies tijdens de bijeenkomsten?

Bij aanvang is er eerst gelegenheid om wat te drinken en om nader kennis maken met elkaar. We maken dan eerst een voorstelronde en iedereen is welkom om wat in te brengen. Niets is echter verplicht tijdens de bijeenkomsten! Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en op zijn/haar gemak is. Daarop volgt een gezamenlijke meditatie waarna we vervolgens de ervaringen die tijdens meditatie zijn opgedaan kunnen uitwisselen. Tijdens de bijeenkomsten kunnen bepaalde onderwerpen/thema's aan bod komen zoals het werken met orakelkaarten/tarot, interessante boeken, chakra's, engelen, healingsmethoden, edelstenen etc. Kortom, een gezellige en leerzame middag!

 
 

DOE MEE

Meld je aan voor een bijeekomst

Ben jij geintresseerd in deelname aan onze volgende bijeenkomst? Heb je misschien nog vragen of opmerkingen hierover? Vul dan het contactformulier in op de website of stuur een bericht naar: dewittekamer@gmail.com

Let op; per bijeenkomst is een aanmelding nodig. Het is dus niet mogelijk om je vooraf voor alle bijeenkomsten aan te melden i.v.m. het maximale aantal deelnemers.

 

©2019 by De Witte Kamer.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now