©2019 by De Witte Kamer.

 

ERVAAR DE WITTE KAMER

Hier bij De Witte Kamer, houden we ons bezig met bezinning, spiritualiteit, levensbeschouwing en persoonlijke ontwikkeling. Wij doen dit voornamelijk met behulp van onze bijeenkomsten waar we ervaringen delen en mediteren.

 

AGENDA BIJEENKOMSTEN 2020

Wil jij ook een keer deelnemen? Ben je nieuwsgierig of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of email naar: dewittekamer@gmail.com

HUISKAMERBIJEENKOMST JANUARI

zondag 12 januari 2020

Tijdstip; 13:30 tot 16:30 uur. De precieze locatie word na aanmelding bekend gemaakt. Voor deelname vragen wij om een vrijwillige bijdrage.

HUISKAMERBIJEENKOMST FEBRUARI

zondag 16 februari 2020

Tijdstip 13.30 tot 16.30 uur. De precieze locatie word na aanmelding bekend gemaakt. Voor deelname vragen wij om een vrijwillige bijdrage.

HUISKAMERBIJEENKOMST MAART (GEANULLEERD)

zondag 15 maart 2020

De bijeenkomst is geannuleerd i.v.m. Corona

HUISKAMERBIJEENKOMST APRIL (GEANULLEERD)

zondag 26 april 2020

De bijeenkomst is geannuleerd i.v.m. Corona

 

ONTMOET HET TEAM

MILENA

Tarotlezer en medium

Milena is van achtergrond psycholoog. Zij heeft er voor gekozen om daarnaast meer te luisteren naar haar eigen gevoel. Zij heeft een zen cursus gevolgd en doet regelmatig mee aan verschillende workshops m.b.t. spiritualiteit.

PETER

Peter is spiritueel coach en helend medium. Hij begeleid mensen daarin individueel. Naast deze bijeenkomsten van de witte kamer gaat hij ook de bijeenkomsten van het spiritueel café overnemen/organiseren. Klik hier voor meer informatie of een privé consult.

MINA

Journalist/Schrijver

Mina is journalist. Zij heeft zich o.a. bezig gehouden met yoga, pilates en zen. Zij heeft drie maanden doorgebracht in Griekenland tijdens haar persoonlijke zoektocht waar ze o.a. op de plaats van het orakel van Delphi is geweest.

 

NEEM CONTACT OP MET DE WITTE KAMER

 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now